Binnenkort

Vorige 1- 2- 3 Volgende
 • Schubertstraat 24 te Heemskerk
  Gelegen aan rustige weg nabij het centrum van Heemskerk! Fraai en goed onderhouden jaren '60 tussenwoning welke beschikt over een verzorgde tuin met perfecte zonligging (zuidwesten), een berging en achterom. Daarnaast heerlijk op loopafstand van Winkels, bushalten, perfecte ligging t.o.v. uitvalswegen, strand en duinen, sport- en recreatiemogelijkheden.

  Indicatieve vraagprijs € 289.000,- k.k. 
 • Jacob van Deventerstraat 65 te Beverwijk
  Goed onderhouden 3-kamerappartement met balkon op het ZUIDWESTEN gelegen op de bovenste woonlaag in het kleinschalige appartementcomplex "Beverstaete" met weids uitzicht over het centrum van Beverwijk. Voorzieningen als winkels, NS-station etc. bevinden zich op loopafstand. 

  Indicatie vraagprijs € 189.000,- k.k. 
 • Koningstraat 52 te Beverwijk
  Koninklijk wonen aan de Koningstraat! 
  Zeer gunstig gelegen in het centrum van Beverwijk dit fraaie 3 (voorheen 4) kamer-appartement op de eerste verdieping met zonnig balkon en een berging op de begane grond. 
  Alle voorzieningen zijn op loopafstand gelegen, zoals winkels, bioscoop, theater, bibliotheek, station en ziekenhuis. Strand en duinen zijn op fietsafstand gelegen.

  Indicatie vraagprijs € 200.000,- k.k. 
 • Jacob Catsstraat 7 te Heemskerk
  Royale twee-onder-één kapwoning nabij het centrum! De woning beschikt aan de achtergevel over een fraai veranda! De aangebouwde carport met vliering en de berging zijn ook fors van afmeting en hierdoor ideaal voor mensen met ruimtevretende hobby's, klussers en/of auto- en motorliefhebbers.

  Indicatie vraagprijs € 375.000,- k.k. 
 • Marquettelaan 28 te Heemskerk
  Een unieke kans om op toplocatie aan een van de mooiste lanen van Heemskerk te gaan wonen. Dit karakteristieke vrijstaande woonhuis staat op een prachtig perceel van 499 m² en is rond 1920 gebouwd. De woning kan van binnen geheel naar eigen inzicht worden gemoderniseerd waarna u de beschikking heeft over een oerdegelijke woning met allure op een toplocatie. 

  Indicatie vraagprijs € 695.000,- k.k. 
 • Burgemeester Rothestraat 17 te Wijk aan Zee
  Dorpsweide, bossen, duinen, strand op loopafstand! Royale en gemoderniseerde hoekwoning mét zonnige tuin (noordwesten) v.v. verlengde garage v.v. elektrische garagedeur en achterom. Deze is wel heel aantrekkelijk want het strand en het duingebied liggen beide op loopafstand. De bushalte is vlakbij en de dagelijkse (vers)boodschappen? Deze doet u, op 5 minuten lopen, om de hoek bij de enige supermarkt van het dorp! 
  Indicatie vraagprijs € 395.000,- k.k. 
   
Vorige 1- 2- 3 Volgende