Binnenkort

Vorige 1- 2- 3 Volgende
 • Jan van Kuikweg 78 te Heemskerk
  Wonen en/of werken op een uitstekende locatie? Dat kan in deze uitgebouwde en prima onderhouden hoekwoning met aangebouwde praktijkruimte v.v. eigen entree. De woning heeft een speelse indeling o.a. door de split-level woonkamer en de vele raampartijen. In de praktijkruimte is thans een schoonheidssalon en een kantoor gevestigd. Uiteraard kunt u de praktijkruimte ook voor talloze andere doeleinden gebruiken. Opleveringsprognose 4e kwartaal 2020. 

  Indicatie vraagprijs € 450.000,- k.k.  
 • Geelvinckstraat 101 te Velsen-Noord
  Royale tussenwoning met achter- en voortuin v.v. berging. De woning is voorzien van een dakopbouw waardoor er veel extra ruimte op de verdiepingen is. Verder is het huis breed van opzet en gelegen in een rustige kindvriendelijke buurt. De winkels, bus- en treinstation zijn nabij en ook de aansluiting op de A9 is binnen 2 minuten te bereiken. 
  Prognose beschikbaarheid: uiterlijk 15 augustus 2020 of eerder in overleg. 

  Indicatie vraagprijs € 235.000,- k.k. 
   
 • Brink 39 te Beverwijk
  Fonkelnieuw! Deze fonkelnieuwe woning uit 2019 is direct bewoonbaar, fantastisch afgewerkt en volledig geïsoleerd. Comfortabele vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en kunststof kozijnen met dubbelglas. Een huis die klaar is voor de toekomst en waar je je thuis voelt. De tuin is gelegen op het zuidoosten en v.v. berging en achterom. 

  Indicatie vraagprijs € 275.000,- k.k.
 • Zeelaan 59 te Heemskerk
  Centraal gelegen 4-kamer HOEKappartement in het centrum van Heemskerk. Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping, is goed onderhouden, beschikt over 3 slaapkamers en een balkon op het zuiden. Ook fijn om te weten is dat de VvE zijn zaakjes goed op orde heeft. Beschikbaar per maart 2020.  

  Indicatie vraagprijs: € 199.000,00 k.k.
 • Wijkerstraatweg 257 te Velsen-Noord
  Geheel gerenoveerde 2/1 kapwoning op een strategische locatie in Velsen-Noord. De woning is geheel gemoderniseerd en o.a. voorzien van een betonvloer met vloerverwarming op de begane grond, in 2015 geheel voorzien van kunststof kozijnen, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe toiletruimte, gestuukt en nog veel meer. 

  Indicatie vraagprijs € 325.000,- k.k.   
 • Molenweg 21 te Limmen
  Het beste van twee werelden: enerzijds omringd door ruimte, zowel binnen- als buitenshuis, anderzijds in de kern van het dorp met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik en toch rustig gelegen. Deze 2-onder-1-kapwoning is op de begane grond uitgebouwd en biedt vanuit de uitbouw een heerlijke blik op de 25 meter diepe tuin met o.a. een plantenkas. Ondanks z'n 39 dienstjaren ziet de woning er tiptop verzorgd uit. 

  Indicatie vraagprijs € 500.000,- k.k.  
Vorige 1- 2- 3 Volgende