Binnenkort

Vorige 1- 2- 3 Volgende
 • Israel Queridolaan 45 te Beverwijk
  De parel van Broekpolder komt beschikbaar!
  Deze villa ontleent zijn bijnaam aan de ligging, uitstraling en luxe uitvoering. Zowel binnen als buiten werkelijk een genot voor het oog. Enkele bijzonder details: geheel onderkelderd, luxe veranda, onder architectuur aanlegde tuin etc.   

  Indicatie vraagprijs: € 925.000,00 k.k. 
 • Sandenburg 46 te Heemskerk
  Een plaatje van een woning die je móet zien. Enkele eye-catchers: uitbouw woonkamer, duurzaam keramisch parket met vloerverwarming, luxe keuken, tuin Zuidwest, veranda voor de verkoeling etc.  

  Indicatie vraagprijs: € 300.000,00 k.k.
 • Hoflanderweg 166 te Beverwijk
  Swaanswijk - Bouwnummer 11 - Hoflanderweg 166
  Nul op de Meter (NoM) woningen wekken, gezien over een heel kalenderjaar, net zo veel energie op als dat er gebruikt wordt. Naast energie voor verwarming en klimaat, wordt ook de energie opgewekt die nodig is voor huishoudelijk gebruik. NoM woningen zijn duurzaam en passen binnen de visie om tot een energieneutrale omgeving te komen in 2050. Oplevering eind 2018.

  Indicatie vraagprijs € 352.500,- k.k. 
 • Kranenburgplantsoen 19 te Beverwijk
  Mooi, ruim woonhuis met aangebouwde stenen garage, ruime voortuin en besloten, zonnige achtertuin op het zuidwesten. Fantastisch gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonomgeving met vrij uitzicht en voldoende parkeerplaatsen.

  Indicatie vraagprijs: €  275.000,00
 • Hans van Kilsdonklaan 71 te Beverwijk
  Zeer goed onderhouden, moderne hoekwoning in de jonge wijk “Broekpolder”. Deze woning laat niets te wensen over! De woonkamer beschikt over een mooie parketvloer, de open keuken en badkamer zijn luxe en modern en er zijn vier slaapkamers! De heerlijke achtertuin is op het westen gelegen en de woning ligt aan een ruim opgezette straat, dat zorgt voor vrij uitzicht aan de voorzijde en voldoende parkeergelegenheid. Het enige wat u nog hoeft te doen is inpakken en verhuizen! Oplevering 4e kwartaal 2019.
  Indicatie vraagprijs € 350.000,- k.k. 
 • Stratingplantsoen 69 te Velsen-Noord
  Gelegen aan een brede groenstrook op een centrale plek in Velsen-Noord treft u dit ruime  driekamerappartement van recent bouwjaar. Het complex beschikt over een lift en de VvE is actief.  

  Indicatie vraagprijs: € 189.000,- k.k. 
Vorige 1- 2- 3 Volgende