Binnenkort

Vorige 1- 2 Volgende
 • Zeestraat 185 te Beverwijk
  Een parel in Beverwijk komt beschikbaar!
  Deze vrijstaande woning ligt verscholen in het groen tegenover park Westerhout. De woning is uniek door de ligging, uitstraling en luxe uitvoering. Zowel binnen als buiten werkelijk een genot voor het oog. Op 5 minuten van Wijk aan Zee met zijn zee, strand en duinen en op 2 minuten van de randweg met directe aansluiting op de A9.    

  Indicatie vraagprijs: € 495.000,00 k.k. 
 • President Kennedyplein 155 te Beverwijk
  Fantastisch ruim driekamerappartement met panoramisch uitzicht over Beverwijk vanaf de 13e verdieping in het complex Korona. Het appartement is modern en luxe afgewerkt en beschikt over een woonoppervlakte van 101 m².  

  Indicatie vraagprijs: € 425.000,00 k.k.
 • Pytheas 50 in Broekpolder Beverwijk
  One of a kind! Van deze geweldige 2/1 kapwoning is er geen tweede. In Broekpolder, zonder overburen met een riante living v.v. prachtige haard en een droom veranda (man/woman cave) met glazen puien en verwarming. Op zoek naar een unieke woning in Broekpolder, dan móet je deze zien!      
  Opleveringsprognose: in overleg.

  Indicatie vraagprijs € 575.000,- k.k.
   
 • Hoflanderweg 158 te Beverwijk
  Energie neutrale hoekwoning uit 2018 met ommuurde zonnige tuin gelegen aan een autovrije weg. De woning is op alle verdiepingen voorzien van comfortabele vloerverwarming en recent voorzien van een nieuwe keuken en moderne badkamer.

  Indicatie vraagprijs € 375.000,- k.k. 
 • Drakenburg 36 te Heemskerk
  Een plaatje van een woning die je móet zien. Vanaf 2008 geheel verbouwd en gemoderniseerd. Enkele eye-catchers: uitbouw achtergevel met luxe keuken, rustiek Frans eiken houtenvloer, kunststof dakramen, recente Cv-ketel, goede tuinligging zonder overburen aan een plantsoen etc.  

  Indicatie vraagprijs: € 350.000,00 k.k.
 • IJzerdraatweg 14 te Heemskerk
  Gelegen in een rustige straat nabij het centrum van Heemskerk! Goed onderhouden jaren '60 hoekwoning met verlengde vrijstaande garage en kunststof dakkapel (2015) op loopafstand van winkels, bushalte, perfecte ligging t.o.v. uitvalswegen, strand en duinen, sport- en recreatiemogelijkheden.
  Opleveringsprognose sept/okt. 2020

  Indicatieve vraagprijs € 335.000,- k.k. 
Vorige 1- 2 Volgende