Binnenkort

Vorige 1- 2- 3 Volgende
 • Schrijverskwartier 31 te Heemskerk
  Met vrij uitzicht over water, een tuin met zon, openslaande deuren, een zee aan ruimte, een Vomar supermarkt op loopafstand, middeleeuwse uitstraling. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Op het binnenterrein is een eigen parkeerplaats gelegen.

  Indicatie vraagprijs: € 389.000,00 k.k.
 • Israel Queridolaan 45 te Beverwijk
  De parel van Broekpolder komt beschikbaar!
  Deze villa ontleent zijn bijnaam aan de ligging, uitstraling en luxe uitvoering. Zowel binnen als buiten werkelijk een genot voor het oog. Enkele bijzonder details: geheel onderkelderd, luxe veranda, onder architectuur aanlegde tuin etc.   

  Indicatie vraagprijs: € 925.000,00 k.k. 
 • Trijntje Kemp-Haanstraat 42 + tuin
  DRIE KAMER APPARTEMENT - GELIJKVLOERS - CENTRUM - ROYALE ACHTERTUIN

  Centraal gelegen benedenwoning met eigen riante zonnige achtertuin. Een praktisch en keurig onderhouden driekamer appartement met uitzicht op de Wijkertoren. Bus- en treinstation, winkels en gezellige uitgaansgelegenheden zijn allen op loopafstand aanwezig. 

  Indicatie vraagprijs: € 195.000,00 k.k.
 • Sandenburg 46 te Heemskerk
  Een plaatje van een woning die je móet zien. Enkele eye-catchers: uitbouw woonkamer, duurzaam keramisch parket met vloerverwarming, luxe keuken, tuin Zuidwest, veranda voor de verkoeling etc.  

  Indicatie vraagprijs: € 300.000,00 k.k.
 • Kees Delfsweg 20 te Beverwijk
  Goed onderhouden en ruime uitgebouwde hoekwoning met dakopbouw en tuin v.v. perfecte zonligging (zuid-west). De woning is gunstig op loopafstand van het centrum gelegen en per maart 2019 te betrekken.

  Indicatie vraagprijs € 240.000,- k.k. 
 • Grote Houtweg 144 te Beverwijk
  Deze jaren '30 hoekwoning met grote dakkapel aan de achterzijde beschikt over achtertuin van ruim 25 meter diep op het westen. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas en beschikt over drie ruime slaapkamers. Diverse winkelcentra en scholen in de omgeving.

  Indicatie vraagprijs € 225.000,00 k.k.
Vorige 1- 2- 3 Volgende