Binnenkort

Vorige 1- 2 Volgende
 • Schubertstraat 24 te Heemskerk
  Gelegen aan rustige weg nabij het centrum van Heemskerk! Fraai en goed onderhouden jaren '60 tussenwoning welke beschikt over een verzorgde tuin met perfecte zonligging (zuidwesten), een berging en achterom. Daarnaast heerlijk op loopafstand van Winkels, bushalten, perfecte ligging t.o.v. uitvalswegen, strand en duinen, sport- en recreatiemogelijkheden.

  Indicatieve vraagprijs € 289.000,- k.k. 
 • Griend 37 te Heemskerk
  Luxe 2/1kapwoning met inpandige garage en oprit. Achter het huis zeker 100 m² tuin op het noordwesten, inclusief een terras aan het water waar u zowel in warme zomers als in ijzige winters plezier van hebt. De tuin heeft een perfecte ligging: ’s ochtends zon op de vlonder en ’s avonds in de gehele tuin. Vanuit de tuin uitzicht op blijvend groen gebied met een historische Zuidermaatweg, Oud-Haerlem en Kasteel Assumburg. Beschikbaar per 1 kwartaal 2021.

  Indicatie vraagprijs € 495.000,- k.k.
   
 • Koningstraat 52 te Beverwijk
  Koninklijk wonen aan de Koningstraat! 
  Zeer gunstig gelegen in het centrum van Beverwijk dit fraaie 3 (voorheen 4) kamer-appartement op de eerste verdieping met zonnig balkon en een berging op de begane grond. 
  Alle voorzieningen zijn op loopafstand gelegen, zoals winkels, bioscoop, theater, bibliotheek, station en ziekenhuis. Strand en duinen zijn op fietsafstand gelegen.

  Indicatie vraagprijs € 200.000,- k.k. 
 • Stratingplantsoen 71 te Velsen-Noord
  CENTRAAL GELEGEN 3-KAMER APPARTEMENT IN GOED ONDERHOUDEN COMPLEX. 
  Gelegen aan een brede groenstrook op een centrale plek in Velsen-Noord treft u dit ruime verzorgde driekamerappartement op de begane grond v.v. eigen parkeerplaats. Dichtbij het uitgestrekte recreatiegebied Spaarnwoude met zijn zwemplas, eindeloze wandel- en fietsroutes, op loopafstand van winkels, bushaltes, NS station Beverwijk en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen o.a. (A22) richting Alkmaar en Haarlem.
  Indicatie vraagprijs € 219.000,- k.k.
 • Beeckzanglaan 40 te Beverwijk
  Fantastisch gelegen gelijkvloerse semi-bungalow in het centrum van Beverwijk. De luxe van gelijkvloers wonen in combinatie met een droomtuin v.v. geweldige veranda. Als klap op de vuurpijl beschikt de woning ook nog over een gastenkamer met balkon en 2e badkamer op de verdieping. Opleveringsprognose 4e kwartaal 2020. 

  Indicatie vraagprijs: € 650.000,00 k.k.
 • Creutzberglaan 126 te Beverwijk
  Op een hele mooie locatie in de Creutzberglaan, vlakbij duin en strand maar ook vlakbij het centrum staat deze ruime (5 slaapkamers) en sfeervolle hoekwoning met eigen oprit, uitbouw en riante achtertuin van maar liefst 22 meter diep en 11 meter breed! Een walhalla voor tuinliefhebbers!
  Groot perceel met een perceeloppervlakte van maar liefst 379 m²!!

  Indicatie vraagprijs € 325.000,- k.k. 
Vorige 1- 2 Volgende