Binnenkort

 • Ameland 22 te Heemskerk
  Ruime en luxe uitgevoerde eengezinswoning met eigen parkeerplaats in Broekpolder.
  Enkele speerpunten: uitgebouwde woonkamer met sfeervolle gashaard, PVC vloer met vloerverwarming, strak gestuukte wanden en plafonds, veranda, gunstige tuinligging, zonnepanelen etc.    
  Opleveringsprognose: maart/april 2020.

  Indicatie vraagprijs € 450.000,- k.k.
   
 • Beeckzanglaan 40 te Beverwijk
  Fantastisch gelegen gelijkvloerse semi-bungalow in het centrum van Beverwijk. De luxe van gelijkvloers wonen in combinatie met een droomtuin v.v. geweldige veranda. Als klap op de vuurpijl beschikt de woning ook nog over een gastenkamer met balkon en 2e badkamer op de verdieping. Opleveringsprognose 4e kwartaal 2020. 

  Indicatie vraagprijs: € 650.000,00 k.k.
 • Schrijverskwartier 31 te Heemskerk
  Met vrij uitzicht over water, een tuin met zon, openslaande deuren, een zee aan ruimte, een Vomar supermarkt op loopafstand, middeleeuwse uitstraling. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Op het binnenterrein is een eigen parkeerplaats gelegen.

  Indicatie vraagprijs: € 399.000,00 k.k.
 • Sandenburg 46 te Heemskerk
  Een plaatje van een woning die je móet zien. Enkele eye-catchers: uitbouw woonkamer, duurzaam keramisch parket met vloerverwarming, luxe keuken, tuin Zuidwest, veranda voor de verkoeling etc.  

  Indicatie vraagprijs: € 325.000,00 k.k.
 • Griend 37 te Heemskerk
  Luxe 2/1kapwoning met inpandige garage en oprit. Achter het huis zeker 100 m² tuin op het noordwesten, inclusief een terras aan het water waar u zowel in warme zomers als in ijzige winters plezier van hebt. De tuin heeft een perfecte ligging: ’s ochtends zon op de vlonder en ’s avonds in de gehele tuin. Vanuit de tuin uitzicht op blijvend groen gebied met een historische Zuidermaatweg, Oud-Haerlem en Kasteel Assumburg. Beschikbaar per 1 kwartaal 2021.

  Indicatie vraagprijs € 495.000,- k.k.
   
 • Munnikenweg 149 te Beverwijk
  Zeer verzorgde tussenwoning met uitbouw aan achtergevel, achtertuin v.v. aangebouwde stenen -en vrijstaande houten berging. Het object is gelegen op steenworp afstand van het groene Park Overbos.

  Indicatie vraagprijs € 209.000,- k.k.