Verkoop Fase 1 "Vuurvlinder" is gestart!

Verkoop Fase 1 van de "Vuurvlinder" is gestart!

De inschrijving sluit 6 december 2017 om 15.00 uur.

‘Verrassend in alle opzichten’, zo kan nieuwbouwplan Vuurvlinder in Broekpolder het beste worden omschreven. De tweelaagse geschakelde twee-onder-een-kapwoningen en half vrijstaande woningen lijken zo te zijn verhuisd vanuit het zonnige zuiden.

De eerste fase van de Vuurvlinder bestaat uit 18 ruime woningen. De mediterrane architectuur met warme tinten, grote ramen, luiken en mee-ontworpen pergola met blauwe regen, geven de geschakelde woningen een heel aantrekkelijk voorkomen.

De woningen zijn 11 meter diep en 7.20 of 7.50 meter breed. Het woonoppervlakte ligt tussen de 127 en 133 m². In de basis! Want de woningen met 2 woonlagen kun je uitbreiden met een extra verdieping én uitbouwen aan de achterzijde op de begane grond, 1e en 2e verdieping. Deze opties zijn bij alle
woningen mogelijk. De begane grond is een enorme ruimte van circa 80 m² die de mogelijkheid biedt voor een extra werk- of speelkamer, een riante leefkeuken of een extra slaapkamer met douchegelegenheid. Waar u ook voor kiest, altijd geniet u door de grote raampartij van een weids uitzicht op uw tuin aan het water!

Kom straks thuis en parkeer uw auto op de oprit bij de diepe voortuin op het zuidoosten. Door de begroeide pergola ontstaat een intieme plek waar u een zitje kunt creëren om lekker te genieten van de ochtendzon met een goede kop koffie. In de middag verhuist u naar de achtertuin die aan het water ligt.

Dit alles tezamen maakt deze woningen heel geschikt voor levensgenieters die op zoek zijn naar iets unieks om hun woondromen te realiseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tromp Makelaardij, Brantjes Makelaars Beverwijk of Brantjes Makelaars Heemskerk.