Project Droomkoning Fase 2 - verkocht!

Droomkoning Fase 1 en 2 verkocht!


ONLINE
 Verkoop Fase 2 "Droomkoning" gestart!

Verkoopprocedure Droomkoning


Schrijf u vandaag nog in via de projectwebsite en ontvang een link, waarmee u het inschrijfproces kunt starten! De link brengt u naar een persoonlijke pagina op de website van Herman Heijermanslaan type Droomkoning, waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en hoe u zich definitief kunt inschrijven voor een woning.

U kunt net zoveel voorkeuren opgeven als u wilt, dit heeft geen negatieve gevolgen voor uw kansen, sterker nog, deze nemen hierdoor juist toe. Wel is het zo dat er eerst naar de eerste voorkeuren gekeken wordt, dus denk goed na voordat u zich inschrijft. De toewijzing gaat niet op volgorde van binnenkomst, dus doet u dit niet overhaast en neem uw tijd.

De inschrijving sluit donderdag 15 maart 2018 om 12.00 uurWacht a.u.b. niet tot het laatste uur van de inschrijving met het doorgeven van uw voorkeuren, er kan soms wat tijd overheen gaan voordat uw inschrijving definitief is en te laat is echt te laat.Werkt uw link niet, dan kunt u zich via de website opnieuw registeren als belangstellende en krijgt u binnen een paar uur een nieuwe link toegezonden. Na de inschrijftermijn zullen wij de woningen gaan toewijzen, u krijgt via het projectteam te horen of u een woning toegewezen heeft gekregen of dat u op de reservelijst staat. Na toewijzing wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar.