Kleine Houtweg 40 te Heemskerk
Kleine Houtweg 40
1969 KS Heemskerk
Onder bod

Vraagprijs: € 571.000,- k.k.

Omschrijving

Het beste van twee werelden.

Een perceel bouwgrond van 1.035 m², landelijk gelegen en toch nabij het centrum van Heemskerk. Op fietsafstand van strand,...

Kenmerken

Type : Bouwgrond Oppervlakte : -1 m2 woonopp. Aantal kamers : 0 kamers (0 slaapkamers) Bijzonderheden : ?

Kaart & buurt

Omschrijving

Het beste van twee werelden.

Een perceel bouwgrond van 1.035 m², landelijk gelegen en toch nabij het centrum van Heemskerk. Op fietsafstand van strand, zee en duinen en toch slechts enkele minuten van de Randweg en A9 naar Haarlem, Alkmaar en 30 minuten van centrum Amsterdam.

Deze royale kavel, op steenworp afstand van de Heemskerkse duinen, biedt de mogelijkheid om uw eigen vrijstaande droomhuis van maximaal 600 m³ te bouwen.

De randvoorwaarden voor de bouw zijn opgenomen in het vastgestelde bestemmingsplan "Heemskerk Buitengebied 2015"

Het perceel bouwgrond wordt aangeboden in combinatie met de achtergelegen kavel grond van 2.355 m² met agrarische bestemming.


Kadastrale gegevens
Gemeente : Heemskerk
Sectie : E
Nummer : 2741
Grootte : 1.035 m²

Overige:
- bestemmingsplan in te zien via www.heemskerk.nl

Kenmerken

Overdracht Status : Onder bod Vraagprijs : € 571.000,- k.k. Aanvaarding : In overleg Bouwvorm Soort object : Bouwgrond Bouwvorm : N.v.t. Bouwgrond : Ja Ligging : Landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte : 1035 m² Kadasteroppervlakte : 3390 m² Kadastrale gegevens Gemeente : Heemskerk Sectie : E Perceelnummer : 2741 Oppervlakte : 1035 m² Eigendomssituatie : Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente : Heemskerk Sectie : E Perceelnummer : 2742 Oppervlakte : 2355 m² Eigendomssituatie : Volle eigendom

Foto's

Kleine Houtweg 40 Kleine Houtweg 40 Kleine Houtweg 40

Kaart en buurt

Interesse

De heer       Mevrouw
Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de makelaar, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te 'reverse engineeren', te decompileren of op andere wijze te gebruiken en / of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen indien daartoe voorafgaand door de makelaar schriftelijke toestemming is verleend.