Project: DROOMKONING te Beverwijk
Project: DROOMKONING
1948 DA Beverwijk
Verkocht

Verkocht

Omschrijving

ONLINE Verkoop Fase 1 "Droomkoning" gestart!

Verkoopprocedure Droomkoning

Schrijf u vandaag nog in via de projectwebsite en ontvang een link, waarmee...

Kenmerken

Soort woonhuis : Oppervlakte : -1 m2 woonopp. Aantal kamers : 0 kamers (0 slaapkamers) Bijzonderheden : ?

Kaart & buurt

Omschrijving

ONLINE Verkoop Fase 1 "Droomkoning" gestart!

Verkoopprocedure Droomkoning


Schrijf u vandaag nog in via de projectwebsite en ontvang een link, waarmee u het inschrijfproces kunt starten! De link brengt u naar een persoonlijke pagina op de website van Herman Heijermanslaan type Droomkoning, waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en hoe u zich definitief kunt inschrijven voor een woning.

U kunt net zoveel voorkeuren opgeven als u wilt, dit heeft geen negatieve gevolgen voor uw kansen, sterker nog, deze nemen hierdoor juist toe. Wel is het zo dat er eerst naar de eerste voorkeuren gekeken wordt, dus denk goed na voordat u zich inschrijft. De toewijzing gaat niet op volgorde van binnenkomst, dus doet u dit niet overhaast en neem uw tijd.

De inschrijving sluit woensdag 3 januari 2018 om 12.00 uur. Wacht a.u.b. niet tot het laatste uur van de inschrijving met het doorgeven van uw voorkeuren, er kan soms wat tijd overheen gaan voordat uw inschrijving definitief is en te laat is echt te laat. Werkt uw link niet, dan kunt u zich via de website opnieuw registeren als belangstellende en krijgt u binnen een paar uur een nieuwe link toegezonden. Na de inschrijftermijn zullen wij de woningen gaan toewijzen, u krijgt via het projectteam te horen of u een woning toegewezen heeft gekregen of dat u op de reservelijst staat. Na toewijzing wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar. 

Meet & Greet
Hoewel alle beschikbare informatie terug te vinden is op de websitewww.hermanheijermanslaan.nl, en in de digitale brochure, heeft u mogelijk toch behoefte aan enige hulp of toelichting bij het bestuderen van de informatie en/of het invullen van het inschrijfformulier. Om die reden organiseren wij voor u een Meet & Greet, deze vindt plaats op:

Dinsdag 19 december van 18.00 tot 20.00 uur
Locatie: NH Hotel Marquette aan de Marquettelaan 34 in Heemskerk
 

Tijdens deze Meet & Greet zal het verkoopteam van Droomkoning klaarstaan om zoveel mogelijk van uw vragen individueel te kunnen beantwoorden. Wij benadrukken dat er tijdens de Meet & Greet geen andere/aanvullende informatie voorhanden is dan terug te vinden is op de website van Herman Heijermanslaan type Droomkoning. Ook is het niet mogelijk om u tijdens het event in te schrijven voor de woningen, dit gaat uitsluitend via de online inschrijving (zie bovenstaande link “Inschrijven voor de woningen”).

Tijdens deze Meet & Greet zal het verkoopteam van Droomkoning klaar staan om zoveel mogelijk van uw vragen individueel te beantwoorden.

Heeft u tot die tijd vragen, dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Kenmerken

Overdracht Status : Verkocht : Prijs op aanvraag Bouwvorm Soort object : Woonhuis Bouwvorm : Nieuwbouw Indeling Aantal woonlagen : 0 woonlaag Energie Eigendom : Eigendom Buitenruimte Tuin : Geen tuin Parkeergelegenheid Garage : Geen garage Overig Permanente bewoning : Ja Huidig gebruik : Woonruimte Huidige bestemming : Woonruimte

Kaart en buurt

Interesse

De heer       Mevrouw
Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de makelaar, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te 'reverse engineeren', te decompileren of op andere wijze te gebruiken en / of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen indien daartoe voorafgaand door de makelaar schriftelijke toestemming is verleend.

Stuur een e-mail over deze woning naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega's op de hoogte brengen van deze woning op www.trompmakelaardij.nl. Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop 'verzenden' te klikken. Er wordt dan namens u een e-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.Uw E-mail komt er als volgt uit te zien:

[Uw naam] heeft deze woning voor u gevonden op www.trompmakelaardij.nl

[Persoonlijke tekst]

Plaats: BEVERWIJK
Straat: Project: DROOMKONING
Vraagprijs: Prijs op aanvraag

Klik op de foto om deze woning te bekijken. Er wordt dan een internetpagina op www.trompmakelaardij.nl geopend met meer informatie over en foto's van deze woning.
Project: DROOMKONING, BEVERWIJK
Mocht dit niet werken dan kunt u de volgende verwijzing in uw browser plakken.

http://www.trompmakelaardij.nl/woningaanbod/details/project-droomkoning-1948-da-beverwijk/?objectId=3822028