VUURVLINDER FASE 2 - H. Heijermanslaan te Beverwijk
VUURVLINDER FASE 2 - H. Heijermanslaan
1948 DA Beverwijk
Verkocht onder voorbehoud

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Vuurvlinder - Verkoop Fase 2 is gestart.

ALGEMEEN:

‘Verrassend in alle opzichten’, zo kan nieuwbouwplan Vuurvlinder in Broekpolder het beste worden omschreven....

Kenmerken

Soort woonhuis : Oppervlakte : -1 m2 woonopp. Aantal kamers : 0 kamers (0 slaapkamers) Bijzonderheden : ?

Kaart & buurt

Omschrijving

Vuurvlinder - Verkoop Fase 2 is gestart.

ALGEMEEN:

‘Verrassend in alle opzichten’, zo kan nieuwbouwplan Vuurvlinder in Broekpolder het beste worden omschreven. De tweelaagse geschakelde twee-onder-een-kapwoningen en half vrijstaande woningen lijken zo te zijn verhuisd vanuit het zonnige zuiden.

De eerste fase van de Vuurvlinder bestaat uit 18 ruime woningen. De mediterrane architectuur met warme tinten, grote ramen, luiken en mee-ontworpen pergola met blauwe regen, geven de geschakelde woningen een heel aantrekkelijk voorkomen.

De woningen zijn 11 meter diep en 7.20 of 7.50 meter breed. Het woonoppervlakte ligt tussen de 127 en 133 m². In de basis! Want de woningen met 2 woonlagen kun je uitbreiden met een extra verdieping én uitbouwen aan de achterzijde op de begane grond, 1e en 2e verdieping. Deze opties zijn bij alle
woningen mogelijk. De begane grond is een enorme ruimte van circa 80 m² die de mogelijkheid biedt voor een extra werk- of speelkamer, een riante leefkeuken of een extra slaapkamer met douchegelegenheid. Waar u ook voor kiest, altijd geniet u door de grote raampartij van een weids uitzicht op uw tuin aan het water!

Kom straks thuis en parkeer uw auto op de oprit bij de diepe voortuin op het zuidoosten. Door de begroeide pergola ontstaat een intieme plek waar u een zitje kunt creëren om lekker te genieten van de ochtendzon met een goede kop koffie. In de middag verhuist u naar de achtertuin die aan het water ligt.

Dit alles tezamen maakt deze woningen heel geschikt voor levensgenieters die op zoek zijn naar iets unieks om hun woondromen te realiseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tromp Makelaardij, Brantjes Makelaars Beverwijk of Brantjes Makelaars Heemskerk.
 

Kenmerken

Overdracht Status : Verkocht onder voorbehoud : Prijs op aanvraag Bouwvorm Soort object : Woonhuis Bouwvorm : Nieuwbouw Indeling Aantal woonlagen : 0 woonlaag Energie Eigendom : Eigendom Buitenruimte Tuin : Geen tuin Parkeergelegenheid Garage : Geen garage Overig Permanente bewoning : Ja Huidig gebruik : Woonruimte Huidige bestemming : Woonruimte

Kaart en buurt

Interesse

De heer       Mevrouw
Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de makelaar, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te 'reverse engineeren', te decompileren of op andere wijze te gebruiken en / of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen indien daartoe voorafgaand door de makelaar schriftelijke toestemming is verleend.

Stuur een e-mail over deze woning naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega's op de hoogte brengen van deze woning op www.trompmakelaardij.nl. Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop 'verzenden' te klikken. Er wordt dan namens u een e-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.Uw E-mail komt er als volgt uit te zien:

[Uw naam] heeft deze woning voor u gevonden op www.trompmakelaardij.nl

[Persoonlijke tekst]

Plaats: BEVERWIJK
Straat: VUURVLINDER FASE 2 - H. Heijermanslaan
Vraagprijs: Prijs op aanvraag

Klik op de foto om deze woning te bekijken. Er wordt dan een internetpagina op www.trompmakelaardij.nl geopend met meer informatie over en foto's van deze woning.
VUURVLINDER FASE 2 - H. Heijermanslaan, BEVERWIJK
Mocht dit niet werken dan kunt u de volgende verwijzing in uw browser plakken.

http://www.trompmakelaardij.nl/woningaanbod/details/vuurvlinder-fase-2-h.-heijermanslaan-1948-da-beverwijk/?objectId=3946709