Het Paviljoen te Heemskerk
Het Paviljoen
1962 WH Heemskerk
Verkocht

Verkocht

Omschrijving

Comfortabel wonen in “Het Paviljoen” van Heemskerk
Het Paviljoen van Heemskerk is een nieuwe woonlocatie op de hoek van De Baandert en Jan van Kuikweg...

Kenmerken

Soort appartement : Oppervlakte : -1 m2 woonopp. Aantal kamers : 0 kamers (0 slaapkamers) Bijzonderheden : ?

Kaart & buurt

Omschrijving

Comfortabel wonen in “Het Paviljoen” van Heemskerk 

Het Paviljoen van Heemskerk is een nieuwe woonlocatie op de hoek van De Baandert en Jan van Kuikweg in Heemskerk. Een kleinschalig complex bestaande uit 24 luxe appartementen, vormgegeven in prachtige eigentijdse architectuur. Een ideaal vertrekpunt voor mensen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van wonen.

Bij de ontwikkeling van deze nieuwbouw is zoveel mogelijk rekening gehouden met het karakter van de omgeving. Laat u verassen door "Het Paviljoen van Heemskerk". Daar waar de drukte eindigt en het dorp begint. Hier vindt u rust, ruimte, water en de gezelligheid van het dorp.

Elk appartement wordt duurzaam gebouwd met hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde materialen. In de parkeergarage, die per lift is te bereiken heeft ieder appartement een eigen berging en een eigen parkeerplaats met optioneel zelfs een tweede parkeerplaats. De woningen worden gasloos gebouwd.

 

Kenmerken

Overdracht Status : Verkocht : Prijs op aanvraag Aanvaarding : In overleg Bouwvorm Soort object : Appartement Bouwvorm : Nieuwbouw Buitenruimte Tuin : Geen tuin Overig Permanente bewoning : Ja Huidig gebruik : Woonruimte Huidige bestemming : Woonruimte

Kaart en buurt

Interesse

De heer       Mevrouw
Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de makelaar, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te 'reverse engineeren', te decompileren of op andere wijze te gebruiken en / of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen indien daartoe voorafgaand door de makelaar schriftelijke toestemming is verleend.