Blog

Wat is het verschil tussen wel of geen voorbehoud van financiering?
Geplaatst op: 17 oktober 2023
Als je bezig bent met het kopen van een huis, is de kans groot dat je termen als "bieden met voorbehoud van financiering" en "bieden zonder voorbehoud van financiering" hebt gehoord. Maar wat betekenen deze termen eigenlijk en wat zijn de voor- en nadelen van beide? In deze blog gaan we deze twee biedopties onder de loep nemen en je helpen begrijpen welke voor jou de juiste keuze is.
Lees meer...
Wat is verkoop bij inschrijving en hoe werkt het?
Geplaatst op: 17 oktober 2023
Ben je op zoek naar je droomhuis? Dan is bieden bij inschrijving iets waar je zeker meer over wilt weten. Als een gerenommeerde makelaar zijn we hier om je alles te vertellen over deze slimme aanpak en hoe het werkt.
Lees meer...
Kosten Koper en Overdrachtsbelasting: Alles Wat Je Moet Weten
Geplaatst op: 2 augustus 2023
Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan alleen de verkoopprijs. Naast het onderhandelen over de prijs zelf, zijn er ook andere kosten die je als koper moet overwegen. Twee van deze kosten zijn "kosten koper" en "overdrachtsbelasting." In dit artikel zullen we een dieper inzicht geven in wat deze termen betekenen, hoe ze werken en wat de tarieven zijn.
Lees meer...
Wat komt er kijken bij de verkoop van mijn woning?
Geplaatst op: 13 juli 2023
De beslissing om je woning te verkopen is een belangrijke stap in je leven. Of je nu een upgrade naar een groter huis maakt, naar een andere stad verhuist of gewoon je investering wilt verzilveren, de verkoop van een woning kan een uitdagend proces zijn.
Lees meer...
Ontbindende voorwaarden financiering: wat is het en hoe werkt het?
Geplaatst op: 13 juli 2023
Gefeliciteerd, je hebt je droomhuis gevonden! Maar voordat je de champagnekurken laat knallen, is het belangrijk om stil te staan bij de financiële kant van de zaak.
Lees meer...
Hoe verkoop ik mijn woning beter?
Geplaatst op: 13 juli 2023
Het verkopen van een woning kan een spannende en uitdagende tijd zijn. Een belangrijke factor voor een succesvolle verkoop is ervoor zorgen dat uw woning er op zijn best uitziet.
Lees meer...
Heb ik een aankoopmakelaar nodig?
Geplaatst op: 28 juni 2023
Sta je op het punt om een huis te kopen? Dan kom je voor een belangrijke vraag te staan: heb ik een aankoopmakelaar nodig?
Lees meer...
Nieuwste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt
Geplaatst op: 28 juni 2023
Lees hier meer over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van vastgoed!
Lees meer...