Mijn favorieten

Even voorstellen

Tromp Makelaardij o.z.

Een huis kopen of verkopen, huren of verhuren doe je niet elke dag. (“Gelukkig maar”, zult u denken). Er komen heel wat technische zaken bij kijken. Ervaring in de huizenmarkt is dan ook vereist, evenals bouwkundige en juridische kennis. De tegenpartij moet adequaat tegenspel worden geboden. De totale transactie dient, tot en met de notaris, deskundig te worden afgehandeld. U bent hiervoor bij ons aan het goede adres, met Tromp Makelaardij behaalt u gegarandeerd een optimaal resultaat!

 

Het team

Peter Tromp is in 1999 door de Rechtbank in Haarlem beëdigd tot makelaar o.g. / Register Taxateur en heeft vanaf 1985 zijn sporen verdiend binnen de makelaardij. Het is verstandig om bij deze belangrijke beslissing een NVM-makelaar in te schakelen. Hij kent immers de weg, heeft de kennis en beschikt over de juiste middelen om samen met u op een verantwoorde wijze uw woning te kopen of verkopen!

 

Ons doel is het creëren van een gerespecteerd makelaarskantoor in de IJmond en omstreken. Met ons huidige team is dat naar onze mening ook gelukt! Toch zijn wij steeds op zoek naar manieren om ons kantoor verder te verbeteren, onze service uit te breiden en onze kennis op peil te houden. Elke dag is weer een uitdaging!

 

De allerbeste service met persoonlijke attentie tot het kleinste detail is wat ons onderscheidt van andere kantoren. Sterker groeien en beter worden, niet noodzakelijk groter, maar toch elke dag een graad van service verlenen met de verantwoordelijkheid die onze cliënten het gevoel geeft dat wij voor iedereen een extra stap zetten.

 

Een jong, enthousiast en gespecialiseerd team behartigt uw belangen op een professionele wijze. Individuele aandacht en kennis van de regionale markt zijn onmisbare onderdelen die iedere transactie waar Tromp Makelaardij bij betrokken is tot een succes maakt.

 

AQUA Hypotheken

Tromp Makelaardij biedt meer… namelijk AQUA Hypotheken. Twee bedrijven onder één dak! AQUA Hypotheken is gespecialiseerd in het samen met u bepalen van de juiste hypotheek. Als onafhankelijk partner zoeken zij die hypotheekvorm die het beste bij u past. Maatwerk dus! Logisch, want steeds meer maakt de hypotheek onderdeel uit van een complete persoonlijke financiële planning. Maar ook voor de beste verzekering bent u bij AQUA Hypotheken aan het juiste adres. U vindt bij Tromp Makelaardij en AQUA Hypotheken alle expertise en know-how die nodig is bij de aan- of verkoop van een woning onder één dak. En dat is wel zo prettig!

 

Dus...waarom Tromp Makelaardij????

  • Vaste contactpersonen;
  • Ook bereikbaar buiten kantooruren;
  • Ruime ervaring;
  • Beëdigd NVM Makelaar en gecertificeerd Register Taxateur;
  • Onafhankelijk;
  • Gunstige tarieven (pas te voldoen bij het transport);
  • En...ons enthousiasme!;

 

Graag nodigen wij u uit om nader met ons kennis te maken. Kom gewoon bij ons langs op Wijckermolen 152, schuin tegenover het station!

Tromp Makelaardij

Kantoor Vestiging Tromp Makelaardij

Adresgegevens

Wijckermolen 152
1941 JA Beverwijk

Routeplanner